Uutiset

Kesän aukioloajat alkaen 4.5.2020

Hyvät asiakkaamme! 

Meretek palvelee 4.5 - 31.7.2020 välisenä aikana kello 9-17 kuluttaja-asiakkaita. Korjaamoasiakkaille palvelut avoinna 08-17. 

Muistakaa, että käytetyt osat ovat verkkokaupassa ostettavissa 24/7 ja voitte jättää tehdä meille varaosakyselyitä sähköpostilla osoitteeseen myynti@meretek.fi 24/7. 

 

Uusi verkkokauppa on avattu

Olemme ylpeitä esitellessämme uutta verkkokauppaamme. Vihdoin käytetyt varaosat ovat näkyvillä verkkokauppamme kautta kaikille. Tällä hetkellä 30.3.2020 tuotteita on noin 60.000, mutta päivitämme koko ajan uusia tuotteita verkkokauppaan. Koko käytettyjen osien saatavuus tavoitteemme mukaan on nähtävillä 15.4.2020 mennessä noin 90.000 osaa. Kehitämme jatkuvasti verkkokauppaamme mm. tuomalla esille käytettyjen osien lisäksi tarvike ja uusia alkuperäisosia. 

Meretek on liittynyt Suomen Autokierrätykseen

Meretek Oy on liittynyt Suomen Autokierrätykseen. Auton luovuttaminen Autokierrätyksen verkoston vastaanottopisteisiin on turvallista, sillä kaikki vastaanottopisteet käsittelevät romuautoja ympäristölainsäädännön mukaisesti. Vain Autokierrätyksen verkoston vastaanottopisteet tekevät Traficomille ilmoituksen auton romutuspoistosta ja antavat omistajalle romutustodistuksen. Näin ollen ennen auton luovutusta romutukseen on tärkeää varmistaa, että vastaanottopiste kuuluu Autokierrätyksen verkostoon. Muutoin auto voi jäädä rekisteröidyksi omistajan nimiin vielä romutuksen jälkeenkin.

Lisätietoja https://autokierratys.fi/

 

Koronaviruksen (COVID-19) mahdolliset vaikutukset

Haluamme informoida asiakkaitamme koronaviruksen mahdollisesti aiheuttamista haasteista varaosatoimitusten ja palvelun suhteen. 

Koska asiakkaidemme, yhteistyökumppaneiden ja oman henkilökunnan terveys on aina etusijalla, niin toivomme asiakkailtamme myös pitkäjänteisyyttä ja joustavuutta mahdollisten poikkeamien vuoksi. On hyvin todennäköistä että varaosatoimituksissa esiintyy viiveitä johtuen tukkureiden ja isojen varaosatoimittajien kyvystä palvella. Myös rahti- ja lentoliikenne vaikeutuu erimaiden sulkiessa rajoja. 

Olemme joutuneet sulkemaan vantaan toimipisteen toistaiseksi alkaen 16.3. Tampereen toimipisteen aukioloaikaa on muutettu 9-17. Informoimme mahdollisimman pian kun tilanne normalisoituu. Asiakaspalvelumme ja myyntimme toimii normaalisti arkisin klo 8 - 17. 

Toivomme asiakkailtamme, että voimme toimittaa osat teille jolloin asiointi myymälöissämme vähenee ja siten virusten leviämistä voidaan hidastaa. 

Ystävällisin Terveisin

Meretek Oy

 

 

 

Autodude on täällä! ?? MEGA valikoimalla

Autodude on täällä! ❗️⭐️ Olemme jatkossa myös ammattilaisen autonhoitokauppa ja AUTODUDE.FI tuotteiden virallinen jälleenmyyjä. ✌️

Tule käymään Ilmailunkadulla ja tutustumaan laajaan valikoimaan huipputason autonhoitotuotteita! ?

Tehdaskunnostettuja varaosia

Kauttamme on saatavilla runsas valikoima tehdaskunnostettuja auton varaosia. Tarjonnassa esimerkiksi:

  • moottoreita
  • vaihteistoja
  • sylinterikansia
  • turboja
  • suuttimia
  • ohjausvaihteita
  • latureita ja startteja

Myönnämme tehdaskunnostettuihin osiin reilun takuun! Kysy lisää myynnistämme myynti@meretek.fi tai 040 922 6901!

Meretek on TT-Thermon jälleenmyyjä!

Meretek on TT-Thermon virallinen jälleenmyyjä.

Meiltä löydät kattavan valikoiman uuden ajan moottorilämmittimiä suoraan hyllystä. 

TT-Thermo

Tule hakemaan omasi - älä anna moottorisi jäätyä!!!

 

Verkkokauppa avautuu maaliskuussa

Kauan odotettu verkkokauppamme avautuu maaliskuussa!

Loppuvuoden poikkeavat aukioloajat

Hyvät asiakkaamme!

Palvelemme joulun ja uuden vuoden aikaan seuraavasti:

Ma 23.12.2019 avoinna 8-17

Ti 24.12.2019 suljettu

ke 25.12.2019 suljettu

To 26.12.2019 suljettu

Pe 27.12.2019 avoinna 8-17

Ma 30.12.2019 avoinna 8-17

Ti 31.12.2019 avoinna 8-17

Ke 1.1.2020 suljettu

Ma 6.1.2020 suljettu

 

Meretek Oy on ostanut varaosaliiketoiminnot Autovahinkokeskus Oy:ltä 1.6.2019

Meretek Oy:n uusi verkkokauppa, jonka varaosavalikoima on Pohjoismaiden kattavimpia, aukeaa lähiaikoina.

Meretek Oy on voimakkaassa kasvussa oleva 30 henkilöä työllistävä uudenajan varaosapalveluita tarjoava Suomalainen yritys, jonka toimialaan kuuluu varaosapalveluiden lisäksi ajoneuvojen kierrätys ja purkutoiminnat.

Pirkanmaalainen yritys tarjoaa ennennäkemättömiä uudistuksia asiakkailleen laajan varaosavalikoiman ja palveluiden myötä.
Meretek tarjoaa asiakkailleen helppoa, nopeaa ja kustannustehokasta ratkaisua varaosahankintaan. Visiomme on; Kaikki varaosat – yhdestä paikasta – tehokkaasti.


Ajoneuvojen tehokas kierrätys, ympäristön kunnioittaminen ja kiertotalouden edistäminen ohjaavat Meretekin toimintaa sekä mahdollistavat täysin uudenlaisen tavan tarjota täydenpalvelun varaosaratkaisuja.