Kasvuyritys 2020

Kasvuyritys 2020

Meretek Oy:lle on myönnetty Kasvuyritys 2020 tunnustus!

Kun yrityksen liiketoiminta kasvaa useampana vuonna peräkkäin, se kertoo vahvaa kieltä yrityksen kyvystä luoda menestyksekästä liiketoimintaa. Kolmen viimeisen vuoden ajan liiketoimintaansa selvästi kasvattaneille yrityksille voidaan myöntää Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti, dynaaminen ja näkyvä todiste kasvusta. Liikevaihto on selkeä kasvun mittari, ja sen perusteella yrityksiä on helppo verrata ja katsoa, kuka täyttää Kasvaja-sertifikaatin kriteerit. Tällaisten Kauppalahden Kasvuyritysten liike- ja yhteistyökumppaneiksi hakeutuvat niin asiakkaat, sijoittajat kuin erilaiset sidosryhmätkin.

Mikä tekee Kasvuyrityksen?

Kasvaja-sertifikaatti voidaan myöntää yritykselle, joka on: 

  • harjoittanut liiketoimintaa vähintään neljä vuotta
  • kasvattanut liikevaihtoaan merkittävästi kolmen viimeisen vuoden aikana
  • tehnyt vähintään 500 000 euron liikevaihdon viimeisimmän vuoden aikana.

Merkittävä liikevaihdon kasvu viittaa siihen, että yrityksen liikevaihdon vuotuinen kasvu on ylittänyt alan keskimääräiset kasvulukemat vähintään 10 prosentilla.

Meretek Oy on saavuttanut Kasvuyrityksen 2020 kriteerit ja saanut tämän tunnustuksen.

 

Meretek Oy:n toimitusjohtajan mietteitä tunnustuksesta:

"Olemme ylpeitä tästä tunnustuksesta ja jatkamme pitkäjänteisesti työtämme varaosamarkkinoilla. Asiakastyytyväisyys, varaosien kattava valikoima ja palvelumme ovat osa-alueita mihin haluamme panostaa myös tulevaisuudessa. Haluamme kehittää toimintaa innovatiivisen ja motivoituneen henkilökunnan kanssa ja saada lisää tyytyväisiä asiakkaita"